Ana içeriğe atla

NASIL İSTEMELİYİM?




 Evrenin küçük bir noktasından hepinize merhaba.😊

İsteklerinizin havada uçup giden  balonlar misali hayatınızdan yavaşça uzaklaştığını ve ardından bakakaldığınızı hissettiniz mi hiç? 

Milyonlarca ritüel,teknik,meditasyon,olumlama neydi eksik yaptığınız? Evrene siparişler için ritüel,teknik,meditasyon,olumlama malzemeleriniz hazırken siz kendinizi nasıl hazırladınız yada ne kadar hazırdınız?


Ne kadar hazırız?

İsteklerimiz bizim yeni deneyeceğimiz lezzetli tariflere benzerler. Yeni bir tarif denerken temiz bir mutfakta özenli çalışmak için önce ortalığı toparlarız. Sonra malzemelerimizi gözümüzün önüne koyarız ve bir yandan yapmak istediğimiz tarifi aklımızdan geçirirken heyecanlı, coşkulu bir şekilde kendimizi tarife veririz o an farklı bir şey düşünmeden yapacağımız eyleme odaklanırız işte tamda bu şekildedir evrenden bir şey istemek! 🤩Bu örneğin dileğimizle ne alakası var derseniz buyrunuz: 

  • Temiz bir mutfak/ Temiz niyetler ve temizlenmiş bilincinizi temsil eder.
  • Yeni tarif malzemeleri/ Dileğiniz için uygulayacağınız ritüel,teknik,meditasyon,olumlama malzemelerini temsil eder. 
  • Sadece yapacağınız tarifi ve nasıl olacağını düşünürken gösterdiğiniz heyecan ve coşku/ Dileğinizin olmasına odaklandığınızdaki gösterdiğiniz pozitif duyguları temsil eder. 
Saf bir niyet ile olaya kendimizi vermemiz ve dileğimiz için yeterli pozitif duyguları o esnada (sanki gerçek olmuşçasına) göstermemiz gerekli. 

Kelime seçimleri

a. Bilinçaltı için kelime seçimleri

Her ne kadar uyguladığımız teknikleri aktif zihin ile uygulasak da işi başlatan ve bitiren her zaman bilinçaltıdır. Çoğu zaman kara kutu olarak nitelendirilen bilinçaltı, aktif bilincimiz gibi olumluyu veya olumsuzu ne yazık ki ayırt etmeden kaydeder. Konumuzla alakası ne bilinçaltındaki olumsuzluklarla değil gayet olumlu şekilde dileklerimizi dileyeceğiz diyor olabilirsiniz. Yine bir örnek ile daha net ifade edebilirim;
  • X dersinden kalmayayım derseniz kalabilme ihtimalinizi güçlendirmiş olabilirsiniz.
  • Yeni bir borcum olmasın derken konu enerjinizi yaptığınız çalışmanıza sıçratmış olabilirsiniz. 
Bilinçaltınız olumlu, olumsuz kelimeleri ayırt edemez. Kalmak mı dedi? Sanırım x dersinden kalmam lazım der ve o yönde çalışmaya başlar. Borcum olmasın cümlesindeki olmasını aktif zihninizin olumsuzu algıladığı gibi algılayamaz. Sık sık duyup okuduğunuz ''pozitif düşünün, pozitif konuşun'' şeklindeki telkinleri işte bu yüzden bilinçaltınızı olumlu kelimelerle doldurun ve bunlara inanın. Dileklerinizde de olmasını istemediklerinizi değil olmasını istediklerinizi açık açık belirtin. 


b. Evren için kelime seçimleri 

Evren için kelime seçimleri, bilinçaltı için kelime seçimlerinden biraz daha farklıdır. Tabi ki burada da olumsuzu veya olmasını istemediklerimizi aynı şekilde dillendirmiyoruz. Bunun yanı sıra en en en önemli kelime ise ritüellerimizin içinde kurduğumuz cümlelerde  ''istemek kelimesini kullanmıyoruz''.  Bir şeyi isterken neden istemek kelimesini kullanmıyoruz diyerek kafanız karışabilir. Evren nettir ve sizden netlik bekler. 
  • X marka araba istiyorum.
  • X okulunda eğitim istiyorum.
Gibi cümleler kurduğunuzda evrenin size isteme enerjisinizin devamını vermesidir. Yani ''istemek kelimesi'' ritüellerde kullandığınızda isteme enerjisinde kalırsınız. Bunun yerine ''sahibim'' kelimesini kullanmanız daha iyi olur. Sahip olmanız için seçenekler sunar. 

Evren için kelime seçimlerimde ikinci dikkat edilecek husus ile gelecek zaman eki kullanmamak nedir bu?
  • X marka araba alacağım.

Gibi bir çekim veya dilek cümlesi kurduğunuz da henüz almadığınızı ve alacağınızı seslendiğiniz için evren bunu gelecekte yapılacak bir eylem olarak gördüğünden dolayı sonsuza kadar erteler. Nasıl cümleler kurulabilir? Pozitif,çoktan sahip olunmuş veya her an başarıla bilinecek güce sahipmiş gibi kelimeler.  ''Sahibim,alırım,başarırım vs.''

Sorgulamak 

Kendimi ruhen ve bedenen yapacağım tekniğe hazırlıyorum, inanıyorum ve doğru kelimeleri kullanıyorum ama sonuç hüsran diyorsanız muhtemelen en büyük hatayı yapıyorsunuz ''sorguluyorsunuz''.

 Nedir sorgulamak?

Örneğin sitede bulunan 5 x 55 tekniği uyguladık, 5 gün geçti aradan ve düşünmeye başladık neden olmadığını,kendimizden şüphe ettik, yaptığımız işlemden şüphe ettik ve en önemlisi inancımızı zedeledik.  Koca emeğimiz pufff!.. diye havalandı ve en başa döndük. Unutmayın sorgulamak her zaman iptal eder.  

Akışta Kalmak 

Dileğimizin üzerinden bir kaç gün geçtikten sonra tekrar aynı dilek için aynı,benzer veya tamamen farklı teknikte ritüeller uyguladığımız zamanlar olmuştur. Burada sabırsızlığımız ve olmayacağına inancımız devreye girmiştir çareyi başka bir yerde denemek istemişizdir. Oysa ki müddet akışta olup olmuş gibi rahatlıkla yaşamamız gerekmekteydi değil mi? 
Aynı dilek için zaman geçmeden tekrar işlem uygulamak sipariş verdiğiniz garsonu tekrar tekrar yanınıza çağırıp siparişinizin nerede kaldığını sormanıza benzer. Garson o siparişi iptal edemez ama evrende işler öyle yürümüyor o sipariş iptal olur. 😂
Akışta kalın. Sorgulamayın.. olmuş gibi yaşayın.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

5x55 Tekniği İle Dileklerimize Kavuşuyoruz

5x55 Tekniği       5 sayısı numerolojide değişim ve değişim içindeki sağlanması gereken uyumu sembolize eder. Dileğimizin gerçekleşmesi için zihin,beden ve ruhumuzun aynı anda enerji bütünlüğü oluşturarak uyum içinde ritüelimizin içinde olmalıdır. Eski bir şaman öğretisi olan  5x55 tekniği ile kolayca dileklerimize ulaşabileceğiz.      5x55 tekniğini kullanarak nasıl bir ritüel hazırlayacağız bundan bahsedelim; Daha önce herhangi bir şekilde kullanılmamış bir deftere ihtiyacımız var. Karalanmış veya farklı şeyler yazılmış bir defterde enerji blokajları olabilir. Yeni veya kullanılmamış olması önemli. Zaman olarak mümkünse uykudan önceki zaman dilimini seçmeliyiz.Nedeni ise bilinçaltı frekanslarımızın komutları dinlemeye daha açık olduğu vakitler olduğu olduğu için. Bilinçaltına ne kadar söz geçirirsek dileklerimizi gerçekleştirmek o kadar kolay oluyor. 😇 5 gün boyunca her gün 55 defa dileğimizi ard arda yazacağız.  Yazdığımız dilek kısa ve net olmalı. Size dileğinizi veya dileğinizle

Evrene Sipariş 😍

Evrenin küçücük bir köşesinden hepinize merhaba. ✨ Siz hiç evrene sipariş verdiniz mi? 😀 O nedir ki? Nasıl oluyor? Daha neler? Deli saçması.. dediğinizi duyar gibiyim.😂 İtiraf etmem gerekirse dilinizden dökülen her kelime ile aslında evrene siparişler vermektesiniz. Ve bunu sık sık farkında olmadan (bilinçli olmayan şekilde) tekrar ettiğinizde ise garsona tekrar tekrar siparişini soran kızgın müşteriler gibi hızlıca başınıza gelmesini sağlarsınız.  Madem bu kadar kolaysa neden isteğimiz olmuyor durmadan söyleyelim hemen olsun dediğinizi duyar gibiyim.  😋 Yukarıdaki parantez içerisinde de belirttiğim gibi o an o konunun bilincinde olmadan dilinizden dökülüverirse bazı dilekleriniz elbette ki kolay gerçekleşir. Fakat 40 kere  '' xxx '' dileğimi söyleyeyim de olmuş gibi evrenciğimi kandırayım derseniz elleriniz bomboş kalırsınız.  Gerek düşünceler gerek sözlü olarak dilimizden çıkan kelimeler ile aslında hepimizin evren ile iletişimde olduğumuzun bilincine vardık. Şimdi

17 SANİYE MUCİZESİ

 Son zamanlarda kişisel gelişim uzmanları ve yaşam koçlarının dillerinden düşürmediği 17 saniye tekniğine bir de biz bakalım mı neymiş?  Uygulanan teknikte 17 saniye boyunca dileğinize odaklanırsanız ve inanırsanız hayaliniz ile aynı titreşime geçeceğinizi , 68 saniye (17x4) odaklanırsanız ise hayalinizi kurduğunuz dileğinizin olacağını yazmışlar. 😀 Bunu başarabilmek için defalarca hatta binlerce imajinasyon ( Gelişmiş hayal edebilme yeteneği. )çalışması yapmış olması gerekir.  Bu tarz gönderilerin altındaki yorumlarda genellikle olmadığına dair geri dönüş yapan insanların yorumlarını okumuş olabilirsiniz. Sayfadan sorumlu kişilerin veya muhatabın cevabı ise genelde ''inanarak yapmamışsınızdır tüm ruhunuzla ve kalbinizle inanmalısınız'' yada buna yakın cümlelerdir. 😀 Yorumu yazan kendini sorgulamaya başlar ve beceremediğini kendini ikna ederek hop ya başka tekniğe ya başka etkinlik uzmanına gider yada en kötüsü ben yapamıyorum der elini ayağını çeker evrenin mucizeler